Suvo produkter

Læs mere om Suvo produkterne.

Et stort udvalg af produkter

Anri-rust produkter

SUVO RUST STOP 150

Tyndt klart voks/oliebaseret anti-rust-produkt tilsat effektive rust-bekæmpere. Har optimale indtrængnings- og fugtfortrængende egenskaber. Trænger dybt ind i rustporer og pladesamlinger, beskytter effektivt mod rust og efterlader tynd fedt/ vaselineagtig overflade.

SUVO RUST STOP 80

Rust Stop 80 er et tyndt, lysebrunt olie/voksbaseret anti-rust-produkt med stort indhold af effektive rustkæmpere. Derfor har Rust Stop en formidabel evne til at beskytte mod rust angreb. Rust Stop 80 har fine indtrængnings- og fugtfortrængende egenskaber.

SUVO Sort

Tyndtflydende sort voks/oliebaseret anti-rust-produkt med fremragende indtrængnings- og fugtfortrængende evner, som efterlader et blødt, fedtagtigt lag. Velegnet til hulrum, bund og emner der tidligere var behandlet.

Slidlagsprodukter

SUVO WAX Coat

Lysebrun voksbaseret anti-rust produkt med gode vedhæftnings- og vandafvisnings egenskaber, efterlader et sejt voksagtigt lag. Velegnet til bund, hjulkasser og chassirammer. Bør altid primes med Rust-Stop 150 eller Rust-Stop 80. Anbefales til nyere biler hvor man ikke ønsker en sort sildlagsbelægning på bund og hjulkasser.

SUVO Belægning TIX

Sort kraftig tixotropisk voks/bitumenbaseret produkt. Efterlader kraftig slidstærk fast flexibel lag. Anvendes på bund og hjulkasser eller hvor der forkommer sort slid. Der bør altid primes med tyndt SUVO anti rust.

Sprayprodukter

SUVO RUST STOP 150

Tyndt klart voks/oliebaseret anti-rust-produkt tilsat effektive rust-bekæmpere. Har optimale indtrængnings- og fugtfortrængende egenskaber. Trænger dybt ind i rustporer og pladesamlinger, beskytter effektivt mod rust og efterlader tynd fedt/ vaselineagtig overflade. Velegnet til til at beskytte og smøre f.eks. kabler, bremserør, låse, cykler, knallerter, både, haveredskaber m.m.

SUVO RUST STOP 80

Rust Stop 80 er et tyndt, lysebrunt olie/voksbaseret anti-rust-produkt med stort indhold af effektive rustkæmpere. Derfor har Rust Stop en formidabel evne til at beskytte mod rust angreb. Rust Stop 80 har fine indtrængnings- og fugtfortrængendeegenskaber.

SUVO Belægning

Sort kraftig anti-rust-produkt, som efterlader et slidstærkt sej flexibelt lag, der bevarer sin smidighed og slidstyrke. Anvendes på dele hvor der forekommer sort slid f.eks. på bund, paneler og hjulkasser.

Kom til et gratis rusttjek

Hver fredag fra kl. 13.00 til kl. 15.00 er værkstedet åbent for rusttjek af din bil. Det er ikke nødvendigt at bestille tid men lidt ventetid kan forekomme.

Vi glæder os til at se dig i vores undervognscenter.