Go to Top

Om behandlingen

Om behandlingen

Efter modtagelse af din bil afmonteres inderskærme og diverse bundskjolde for optimal rensning af undervognen. Ved første gangsbehandling bores der huller ud fra en fyldestgørende sprøjteskema til hvert bilmærke.

Undervognene højtryksrenses med rent varmt vand. Efter en grundig rengøring og undersøgelse stilles bilen til tørring natten over i en varm hal.
Næste dag sprøjtes bilen, først motorrummet med transparent tyndtflydende rustbeskyttelse. Derefter motorhjelm, døre og hulrum, bagskærme og bagagerum  med samme produkt.

Bilens undervogn sprøjtes i vanger med en lysbrun beskyttelse, bunden sprøjtes afhængig af bilens alder med transperante eller sorte produkter. Bilens bund behandles to gange. Efter endt behandling forsegles huller med olierede gummipropper for at undgå indtrængning af vand og fugt.

Beklædning i bagagerum monteres og døre, bagagerum samt motorrum aftørres for overskydende olie. Bilen affedtes med en mild rensevæske, da bilen under behandling er udsat for oliestøv. Skylles efter med rent vand. Bilen vaskes i autoshampoo med voks, hvorefter den skylles med kalk og saltfri vand for at undgå skjolder.

Inderskærme og bundskjolde monteres. Panelbunde rulles med en tyktflydende produkt for modvirkning af stenslag.

Bilen er nu efter 2 døgn klar til aflevering.

Vi kan tilbyde helt op til evig garanti på gennemtæring af din nye/nyere bil.